Koeltechniek Steenokkerzeel

Lenko Koeltechniek specialiseert zich als koeltechnisch bedrijf en gespecialiseerd koeltechnieker regio Steenokkerzeel in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van zowel commerciële als industriële koeling. U kan bij ons terecht voor alle vormen van professionele koeling en diepvries voor onder andere koelmeubels, koel en diepvriescellen, wijnkoeling, melktanks, ijsmachines, enzovoorts.

Koeltechnieker Steenokkerzeel

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf of koeltechnieker voor een koelinstallatie regio Steenokkerzeel of omgeving? Voor alle soorten koelers, luchtbehandelingssystemen en andere koelinstallaties bent u bij Lenko Koeltechniek aan het juiste adres. Niet alleen komt u in contact met een expert op vlak van koeltechniek, Lenko Koeltechniek zorgt voor het ontwerpen, uitvoeren en bouwen van eenvoudige tot zeer geavanceerde en gecompliceerde op maat gemaakte installaties.

Waarom Lenko Koeltechiek?

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis maken wij gebruik van de nieuwste en modernste technieken en garanderen wij eveneens de best mogelijke oplossingen op maat voor koeltechniek in Steenokkerzeel.

Omdat wij onafhankelijk zijn van onze leveranciers kiezen wij ook enkel de meest kwalitatieve materialen zodat wij voor u de beste oplossing kunnen kiezen.

Bij Lenko Koeltechniek kan u ook rekenen op de beste nazorg. Na de plaatsing van uw koelsysteem kan u steeds beroep blijven doen op onze diensten voor alle soorten herstellingen en onderhoud.

Toepassingen koeltechniek:

Er zijn verschillende toepassingen bij koeltechnieken maar bij alle technieken en toepassingen staat er slechts één ding centraal; het product koel te houden om de kwaliteit en houdbaarheid maximaal te houden. Zowel voor commerciële als industriële klanten zorgen wij voor verschillende soorten koelmeubels, koelcellen, diepvriescellen, wijnkoeling, enzovoorts.

Enkele toepassingen: 

 • Bewaring van groenten en fruit
 • Bewaring van bloemen en planten
 • Bewaring van vis en vlees
 • Wijnkoeling
 • Melktanks
 • Ijsmachines
 • Tuinbouw

Koeltechnieker Steenokkerzeel:

Na de installatie van u koelsysteem is het aangeraden om jaarlijks een preventief onderhoud en nazicht te laten uitvoeren aan uw koelsysteem installatie om mogelijke uitval van vervuilde installaties te voorkomen.

Wat houd het onderhoud in:

 • Volledige controle van de toestellen.
 • Reinigen en desinfecteren van de toestellen met de toepasselijke producten.
 • Controle en nazicht van de algemene goede werking van de installatie.
 • Invullen van digitaal logboek met de nodige attesten volgens de normen NBN-EN 378.

Lenko Koeltechniek, uw koeltechnieker in regio Steenokkerzeel

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak bij u in Steenokkerzeel?