Airconditioning

Een aangename temperatuur in uw woning of bedrijf is van groot belang. Airco zorgt voor een optimale luchtbehandeling en voor een aangemaan en gezond klimaat in huis of op kantoor. Naargelang de plaats en omgeving zoeken wij voor u naar het geschikte model en toestel. Wij verkopen, leveren en plaatsen alleen de beste toestellen.

Airconditioning installeren

Bent u opzoek naar een installateur voor een degelijke en betaalbare airco installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw? Voor alle airco installaties op maat bent u bij Lenko Koeltechniek aan het juiste adres. Niet alleen komt u in contact met een expert op vlak van airconditioning, wij geven u ook graag advies over alle verschillende soorten airco en airconditioning systemen die vandaag actueel op de markt te verkrijgen zijn. Wij plaatsen vooral Daikin airconditioning systemen maar ook voor andere merken kan u bij ons terecht.

Waarom airco onderhoud?

Na de installatie van airconditioning is het aangeraden om jaarlijks een preventief onderhoud te laten doen aan uw airco installatie. Een airco onderhoud verlaagt het energieverbruik van uw installatie en verlengt ook de levensduur hiervan. Wij staan in voor het onderhoud van onze eigen installaties maar uiteraard onderhouden wij ook installaties die niet bij ons zijn aangekocht of door ons zijn geplaatst.

Heeft u naast airconditioning ook een warmtepomp of andere koelinstallaties?

Ook voor deze installaties kan u naast de installatie ook bij Lenko Koeltechniek terecht voor onderhoud. Om eventuele lekkages, storingen of defecte onderdelen op te merken is het dan ook raadzaam om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren op deze installaties.

Airco onderhoud & herstellingen

Onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen en zorgt er ook voor dat uw airco installatie veilig is. Hiervoor moeten onder andere de filters, verdamper en condensor gereinigd worden maar ook andere onderdelen moeten grondig gecontroleerd worden door een nauwkeurig nazicht:

  • Volledige controle van de toestellen.
  • Reinigen en desinfecteren van de toestellen met de toepasselijke producten.
  • Reinigen van de filters.
  • Controle en nazicht van de algemene goede werking van de installatie.
  • Afleveren van een onderhoud en lek test attest bij installatie na onderhoud.

Lenko Koeltechniek, uw specialist voor alle airconditioning, koeling en warmptepompen!

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak?