Warmtepompen Winksele

Installateur warmtepompen Winksele: zuinig en aangename verwarming in uw woning of bedrijf is van groot belang. Lenko Koeltechniek heeft voor elke situatie de juiste warmtepomp. Wij plaatsen zowel opbouw- als volledig geïntegreerde koelsystemen zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Deze warmptepompen zijn ook zeer milieuvriendelijk, halen 70 tot 80% warmte uit de lucht van de omgeving en zorgen voor lage energie kosten.

Installateur warmtepompen Winksele

Bent u opzoek naar een installateur voor warmtepompen voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw in Winksele? Voor het aankopen, installeren en onderhouden van alle soorten warmptepompen bent u bij Lenko Koeltechniek aan het juiste adres. Niet alleen komt u in contact met een expert op vlak van warmtepompen, wij geven u ook graag advies over alle verschillende soorten warmtepompen.

Warmtepompen zijn een steeds populairder alternatief voor klassieke centrale verwarming en worden steeds vaker gekozen omwille van de lage energie kosten en duurzaamheid. Lenko Koeltechniek heeft jarenlange ervaring met het installeren van alle soorten warmtepompen en garandeert u dan ook een professionele plaatsing die u jarenlang geld opbrengt.

Onderhoud van uw warmtepomp

Na de installatie van u warmtepompen is het aangeraden om jaarlijks een preventief onderhoud te laten doen aan uw warmtepomp installatie. Goed onderhoud van uw warmtepomp is een van de belangrijkste factoren om een optimaal rendement te behouden en de levensduur van uw warmtepomp installatie te verlengen. De kost van een onderhoudsbeurt verdient u trouwens meteen terug door een lagere energiefactuur

Heeft u naast een warmtepomp ook airconditioning of andere koelinstallaties?

Ook voor deze installaties kan u naast de installatie ook bij Lenko Koeltechniek terecht voor onderhoud. Om eventuele lekkages, storingen of defecte onderdelen op te merken is het dan ook raadzaam om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren op deze installaties.

Installateur Lenko, uw specialist voor warmtepompen regio Winksele!

Wilt u meer info, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak bij uw thuis in Winksele?